Powered by Wikiloc

RUTA CIRCULAR DE TRAIL AL COLLBAIX

El dia 21 de Gener de 2023 Utopeak vam organitzar i liderar el primer Training Camp de Trail Running al Bages.

Durant la sortida es van combinar estones de córrer amb treballs més tècnics com exericis de força aplicats al terreny i perfeccionament de la trepitjada en pujades i baixades.

La ruta, amb un desnivell acumulat de +537m i distància total de 11,57km és apta per a tots els públics. Com a punts singulars de la ruta destacar el Coll de Collbaix (punt d’intersecció entre el recorregut d’anada i de tornada), el Cim del Collbaix (punt més alt de la ruta amb 543m) i unes Tines en ruïnes. 

Sponsors

Els continguts presents en aquesta pàgina són només idees i font d’inspiració per a qui vol realitzar activitats a l’aire lliure. Cadascú és responsable d’escollir activitats d’acord al seu nivell d’experiència i capacitats, així com de portar el material necessari, de consultar la informació meteorològica abans de realitzar l’activat i de qualsevol altra acció enfocada a reduir el risc de qualsevol tipus d’imprevist. Utopeak en cap cas recomana l’ús d’un determinat material ni respondrà a cap tipus d’imprevist viscut abans, durant o després de la realització de l’activitat present en aquesta pàgina ni de cap altra present en una de les pàgines de la web o altres mitjans de comunicació utilitzats. Aquesta i altres pàgines de la web poden incloure links pels quals com a associats d’Amazon Utopeak guanya amb les compres que compleixen els requisits de pagament sense comportar cap cost per l’usuari que llegeix o fa ús dels continguts d’Utopeak.

Desplaça cap amunt

Aquest espai està reservat als membres de la Comunitat Utopeak. T'animem a formar-ne part fen-te soci d'Utopeak!

JA ETS SOCI? LOG IN