Focalitza't en optimitzar i gaudir del procés

ENTRENA AMB MÈTODE

Utopeak, un acompanyament a 360º

ACONSEGUEIX OBJECTIUS I UNA VIDA ESPORTIVA LLARGA I SANA

Utopeak neix de l’experiència de +10 anys en l’àmbit de l’entrenament i la readaptació de lesions per aportar coneixement i recursos que garanteixin una vida esportiva plena, equilibrada i duradora. Una proposta i un mètode que es basa en la màxima professionalitat en tots els nostres serveis i un tracte proper amb els nostres socis.

A aquest objectiu s’hi suma la passió pel món outdoor, la voluntat de professionalitzar l’assoliment d’objectius esportius, i la voluntat de facilitar l’accés al benestar a totes aquelles persones i comunitats que ho creguin important.

Entrena amb experts i aconsegueix resultats

coneix l'equip

Julià Franch

Readaptador Físic

Diplomat en Fisioteràpia, especialitzat en readaptació esportiva i prevenció de lesions. Més de 10 anys d'experiència en el sector de la readaptació esportiva de primer nivell. És el responsable i especialista en la prevenció de lesions, l'assessorament fisioterapèutic, les valoracions biomecàniques i altres serveis encaminats a garantir una pràcitca esportiva conscient i sostenible en el temps.

"EL MOVIMENT I L'ACTIVITAT FÍSICA SÓN DELS MILLORS TRACTAMENTS QUE ENS PODEM APLICAR."

Marc Gómez

Preparador Físic

Llicenciat en Ciències de la Activitat Física i l’Esport, especialitzat en rendiment esportiu. Més de 10 anys d'experiència en l'àmbit de l'entrenament personal. És el responsable i especialista de les planificacions esportives, les preparacions físiques per objectius concrets i el control i l'evolució del rendiment.

"EL RESULTAT DE L'ENTRENAMENT ÉS PROGRÉS I DIVERSIÓ. PER ARRIBAR-HI CALEN OBJECTIUS, METODOLOGIA I COMPROMÍS."

Sergi Padullés

Back Office

Enginyer en Organització Industrial i apassionat de trail running. Més de 10 anys d'experiència en diferents tipologies d'empresa i mercats. És el responsable de l'atenció al client, de les relacions externes d'Utopeak, i d'altres activitats relacionades amb operacions, marketing i producte.

"CREC QUE LA MILLORA ARRIBA DEL QUÈ FEM I DEL COM HO FEM, DONANT IMPORTÀNCIA A LA SOSTENIBIILTAT I AL BENESTAR."

Vols millorar el benestar de les persones i la vida dels esportistes outodoor?

COL·LABORA AMB UTOPEAK

entra a formar part de l'equip utopeak

Independentment d'on visquis i la teva especialitat professional, si t'agradaria formar part del projecte Utopeak, escriu-nos!

ofereix els teus productes/serveis

Si ets un professional independent o tens un negoci i vols oferir els teus serveis a la comunitat Utopeak, contacta'ns!

presenta utopeak a la teva comunitat

Si ets un club esportiu o una marca i vols que treballem per millorar el rendiment dels teus socis i/o atletets d'èlit, escriu-nos!

Desplaça cap amunt

Aquest espai està reservat als membres de la Comunitat Utopeak. T'animem a formar-ne part fen-te soci d'Utopeak!

JA ETS SOCI? LOG IN