Respostes a Preguntes Freqüents

FAQs

1. UTOPEAK

Utopeak és un projecte liderat per professionals del rendiment esportiu en els sectors del benestar i l'esport. Els objectius són:
1. Donar suport als corredors de muntanya aficionats i professionals per assolir els seus objectius personals i esportius alhora que fomenten una pràctica esportiva saludable i sostenible.
2. Facilitar l'accés als serveis de benestar alhora que es fomenta el desenvolupament de l'economia local.

La passió, la professionalitat, el respecte i la inclusivitat són els pilars de la nostra activitat i la brúixola que orienta cada un dels nostres passos.

La filosofia d'Utopeak és la de mantenir un projecte el més inclusiu possible. Així doncs l'oferta es dirigeix a tothom que vulgui millorar el seu benestar i a tot tipus de perfils de corredor@s. És una bona opció per qui busca córrer en grup i crear nous vincles. En termes de segmentació, la comunitat està composta per dones i homes siutats en una franja d'edat que va dels 21 als 55 anys, i amb objectius i nivells de rendiment ben variats: hi ha qui busca formar part d'una comunitat de persones, qui vol completar la seva 1a cursa d'asfalt o muntanya i qui vol (i aconsegueix) fer grans resultats en curses de muntanya de prestigi.

Utopeak et pot ajudar a:

 • Conèixer persones amb valors i objectius semblants.
 • Iniciar-te en el món del running.
 • Trobar un grup d'entrenament i contribuir a la teva vida social.
 • Definir un punt de partida i concretar els objectius a assolir.
 • Augmentar el teu autoconeixement a través de valoracions funcionals, estudis biomecànics, etc.
 • Guanyar potència, velocitat i estabilitat.
 • Millorar la teva resistència cardiovascular.
 • Trobar un correcte equilibiri entre vida personal i càrregues d'entrenament.
 • Maximitzar el teu rendiment.
 • Prevenir lesions.
 • Tornar a l'activitat amb garanties després de possibles lesions. 

Utopeak es troba físicament a Manresa i alguns dels serveis estan disponibles també a distància (planificacions de força, entrenaments bàsics i entrenaments personalitzats entre d'altres). 

2. SERVEIS

Utopeak ofereix dues línies de serveis principals. Una enfocada a contribuir al desenvolupament social i cultural de la societat (a través d'una comunitat de socis i persones amb valors semblants que interactuen de forma lliure entre elles), i una  sèrie de serveis enfocats a augmentar l'autoconeixement de les persones i els esportistes, maximitzar el seu rendiment al temps que es treballa per previndre l'aparició de possibles lesions (mitjançant planificacions esportives, sessions presencials de força, serveis de readaptació, valoracions funcionals i estudis biomecànics).

Els Packs són una oferta que agrupa diversos serveis individuals i que han estat dissenyats amb l'objectiu de cobrir les necessitats més freqüents de diferents perfils de persones i esportistes. D'aquesta manera s'aconsegueix treballar de forma més holística i tenir una visió general de les condicions de la persona.

Dins d'Utopeak hi ha dos grups:

 • Grup d'iniciació. Aquest grup està compost per persones que volen començar a córrer, que han corregut en el passat, o que han corregut en superfície dura (com l'asfalt i la pista) i volen fer el pas a córrer per muntanya.
 • Grup avançat. Aquí trobem persones que estan acostumades a córrer per muntanya i que han fet ja un mínim de 5 curses per muntanya.

A més, per qui busca o necessita un acompanyament més personalitzat, oferim serveis d'entrenament personal i sessions individuals que s’adapten a als objectius específics de qui ho sol·licita.

Grup d'iniciació:

 • Dilluns de 19.30h a 21h. Sessions presencials de tecnificació, força, combinació de córrer + exercicis. Es realitzen indoor o outdoor, però sempre a Manresa i entorn proper. Les sessions indoor es fan a les instal·lacions d’un nostre col·laborador, mentre que les sessions outdoor es fan en un lloc que determinem i comuniquem al grup.
 • El segon Dissabte de cada mes, durada d'un matí. Sortida de running grupal en llocs diversos del territori.

Grup avançat:

 • Dilluns de 19:30h a 20:30h. Sortides de running amb punts de trobada a Manresa o rodalies. 
 • Dimecres de 19h a 20:30h. Sessions presencials de tecnificació, força, combinació de córrer + exercicis. Es realitzen indoor o outdoor, però sempre a Manresa i entorn proper. Les sessions indoor es fan a les instal·lacions d’un nostre col·laborador, mentre que les sessions outdoor es fan en un lloc que determinem i comuniquem al grup.
 • El segon Dissabte de cada mes, durada d'un matí. Sortida de running grupal en llocs diversos del territori.

I tant que sí! Escriu-nos a través del formulari indicant quan voldries venir i ens posarem en contacte amb tu.

3. SUBSCRIPCIONS

Tot i que no és obligatori per accedir a la resta de serveis, t'aconsellem que primer de tot et facis soci d'Utopeak. Ho aconsellem principalment per 2 motius:

1. Per continuar vinculats a Utopeak si en algun moment t'has de donar de baixa temporalment d’algun servei. Això vol dir que podràs seguir assistint a tot el què comporta ser soci d'Utopeak (sortides, reptes, etc.).
2. Per tenir accés a avantatges amb tercers i un descompte addicional en tots el serveis d’Utopeak (ja sigui en quotes mensuals, trimestrals o anuals). 

Llavors pots contractar un dels Serveis disponibles a la web.

En completar la subscripció obtindràs accés immediat als diferents serveis contractats.

Atenció! Els descomptes per ser soci d'Utopeak apliquen des de la 1a compra. Així doncs, si per exemple vols contractar el Pack Utogrow i estàs valorant si fer-te soci, t'animem a fer-te'n des de l'inici. Així gaudiràs d'aquest benefici des del primer moment.

Els pagaments es realitzen a la mateixa pàgina web i la renovació dels servies és automàtica. Uns dies abans de la renovació rebràs una notificació i si ho vols pots també cancel·lar la renovació automàtica directament des del teu Compte

Totalment! Contacta'ns i et farem arribar una targeta regal per tal que la teva amistat, parella o familiar pugui activar la subscripció de forma autònoma.

4. AVANTAGES

A part dels beneficis intrínsecs de formar part d'un grup i comunitat, ser soci d'Utopeak té 2 tipus d'avantatges:

 • Avantatges en Col·laboradors. Utopeak compta amb una xarxa de col·laboradors que ofereixen condicions especials als membres. Els àmbits són diversos i solen girar entorn a l'àmbit de l'esport, la salut i el món outdoor (exemples: nutrició esportiva, roba, centres de fisioterapia, etc.).
 • Descomptes en Serveis Utopeak. Els membres d'Utopeak tenen accés a preus descomptats per la contractació de serveis.

Per accedir als avantatges i descomptes només cal fer-se soci d'Utopeak. Atenció! Els descomptes per ser soci d'Utopeak apliquen des de la 1a compra. Així doncs, si per exemple vols contractar el Pack Utogrow i estàs valorant si fer-te soci, t'animem a fer-te'n des de l'inici. Així gaudiràs d'aquest benefici des del primer moment.

5. COMPTE

A la secció "Adreces" i "Detalls Perfil" del teu compte pots modificar les teves direccions i dades d'accés a la web.

Per cancel·lar la subscripció al butlletí només cal fer clic a l'enllaç dedicat que es troba al peu de pàgina dels nostres butlletins.

Desplaça cap amunt

Aquest espai està reservat als membres de la Comunitat Utopeak. T'animem a formar-ne part fen-te soci d'Utopeak!

JA ETS SOCI? LOG IN