Powered by Wikiloc

RUTA CIRCULAR VENTS DEL CADÍ

El dia 21 d’Octubre de 2023 Utopeak va realitzar la sortida grupal mensual de trail running a la comarca del Berguedà. La ruta circular des de Vents del Cadí passa per punts emblemàtics del Parc Natural del Cadí-Moixeró com són els Empedrats, el Refugi Sant Jordi, el Cap de la Boixassa, la Cova de Vimboca, el Salt de Murcurols i l’Adou del Bastareny.  

Sortim de l’aparcament de la Salle o del refugi Vents de Cadí. Iniciem la ruta cap a la sempre bonica pujada als Empedrats. Arribem fins al refugi de Sant Jordi, però agafem el trencall que queda abans d’arribar-hi per anar direcció la font del faig i el Coll de la Boixassa. Des del coll ens animem a fer el cim del Cap de la Boixassa d’on es poden apreciar unes bones vistes al Pedraforca i al Cadí. Refem un tros de camí per agafar la poc coneguda baixada pel torrent de Vimboca. Un cop a la pista ens desviem un parell de vegades per anar a veure el Salt de Murcurols i l’Adou del Bastareny que amb les últimes pluges han deixat un bon paisatge de tardor.

Sponsors

Els continguts presents en aquesta pàgina són només idees i font d’inspiració per a qui vol realitzar activitats a l’aire lliure. Cadascú és responsable d’escollir activitats d’acord al seu nivell d’experiència i capacitats, així com de portar el material necessari, de consultar la informació meteorològica abans de realitzar l’activat i de qualsevol altra acció enfocada a reduir el risc de qualsevol tipus d’imprevist. Utopeak en cap cas recomana l’ús d’un determinat material ni respondrà a cap tipus d’imprevist viscut abans, durant o després de la realització de l’activitat present en aquesta pàgina ni de cap altra present en una de les pàgines de la web o altres mitjans de comunicació utilitzats. Aquesta i altres pàgines de la web poden incloure links pels quals com a associats d’Amazon Utopeak guanya amb les compres que compleixen els requisits de pagament sense comportar cap cost per l’usuari que llegeix o fa ús dels continguts d’Utopeak.

Desplaça cap amunt

Aquest espai està reservat als membres de la Comunitat Utopeak. T'animem a formar-ne part fen-te soci d'Utopeak!

JA ETS SOCI? LOG IN